luni, 10 martie 2014

Care e ultimul lucru nou pe care l-ai făcut?

luni, martie 10, 2014 Scris de Cristina 4 comentarii
La mine a fost un meci de hochei, prima oara în tribuna Patinoarului Olimpic Brașov.
Dab Docler versus Corona Wolves Brașov, joc din Liga Mol, încheiat cu victoria gazdelor. Au fost prelungiri și golul de aur, ceva lovituri și doar puțină violență pe gheață, crose care au zburat prin aer și pucuri printre fani, multe penalizări și la sfârșit, ca semn al aprecierii jucătorilor de către suporteri, și mai multe bomboane aruncate din tribune. Dacă aș fi știut, mi-aș fi păstrat ciocolata neatinsă până la sfârșit, uof!

Tribunele patinoarului sunt mai puțin cuprinzătoare decât stadioanele de fotbal unde am ajuns destul de des într-un trecut nu tocmai apropiat, dar fanii mulți și nu toți români au fost energici și agitați. O lecție interesantă despre toleranță și dinamica minorităților în anumite comunități în care au potențialul de a deveni majoritate.

Și când ai oamenii potriviți lângă tine, care-ți întorc timpul și energia cu entuziasm și zâmbete, mai afli una, alta despre suprafața de joc, posesia pucului, căștile de protecție de culori diferite sau despre alegerea adversarilor în momentul când echipele clasate se apropie de finalul competiției. N-aș vrea să redau aici pasaje clasice de regulament, nici să povestesc eu ce mi-au povestit alții, pentru că aș intra în categoria "lovești ca o fată".
Una peste alta, a fost o experiență cu zâmbete.
Și am prostul ăsta obicei de a contoriza noul din viața mea, din teamă de constante plictisitoare, așa că îmi sondez apropiații cu o întrebare aproape malițioasă: "Chiar așa, care e ultimul lucru nou pe care tu l-ai făcut?".

4 comentarii:

  1. Ultimul lucru nou facut: sa citesc un articol despre hochei scris de o femeie. Asta chiar e noutate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca lucrul asta merita mentiune, hmmm, nu stiu ce sa mai zic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimul lucru nou a fost vizionarea unui film 3D, chiar in ziua in care am implinit 30 de ani, de Martisor adica! Da, probabil ca toata lumea se sparge de ras acum, la aceasta marturisire a mea, mai ales pustii, care s-au plictisit deja de 3D! =)) Nu stiu cum de am tot amanat, dar na, probabil ca asa a fost sa fie, sa se intample chiar in ziua asta speciala si sa am un motiv in plus sa mi-o amintesc multi ani de acum incolo! :) Tot mi-am propus eu ca anul asta sa am parte numai de premiere! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. La mult ani, Margeluto, la cat mai multe premiere, sa te bucuri de toate! Si lasa pustii sa-si vada de ale lor, tu felicita-te pt fiecare ultim lucru nou bifat pe o lista de zambete!

    RăspundețiȘtergere