joi, 29 noiembrie 2012

Lansare Robin and The Backstabbers- Bacovia overdrive

joi, noiembrie 29, 2012 Scris de Cristina Niciun comentariu
     S-a întâmplat aseară, în The Silver Church. Băieții punctuali, au început (în)cântarea conform programului, după socializarea începută la ora 21 și după momentul invitatului Bryan Webb, solistul trupei The Constantines.
                           


     A fost aglomerație mare, coadă la intrare, garderobă plină, foială continuă, deși nu aveai loc să mai arunci un ac, clubul efectiv neîncăpător pentru toți cei care s-au săturat să se bucure de versuri faine doar la Radio Guerilla sau în frânturi de youtube. Am stat destul de departe de scenă, sonorizarea mi s-a părut proastă, astfel încât nu am reușit să fac botezul tuturor pieselor de pe albumul proaspat lansat: ce știam, am recunoscut, ce nu, tot nebuloasă și curiozitate au rămas. Dar dincolo de acest aspect tehnic, a fost starea aia de energie, în care amintiri și senzații îți zvâcnesc în interior și îți ridică părul pe mâini, versurile îți amorțesc gândurile, iar ritmul îți înveselește corpul, ceea ce a făcut să merite toată înghesuiala și toate lacrimile cauzate de fumul prea gros de țigări. A fost multă joacă pe scenă și în public, s-a dansat și s-a trăit intens, Robin a stropit fanii cu bere și a fost la rândul său udat, a aruncat cu saci în public și, în final, a urmat un bis demențial.
     Robin and the backstabbers sunt Andrei Robin Proca (voce, chitară), Vladimir Proca (tobe), Florin Vasile (chitară) și Vlad Fenesan (bass). Sunt nebuni și frumoși și cântă de stare, minunat!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu